Maltepe Parkı artık daha güvenli

1690

Kütahya’nın genişliği ve doğası ile en gözde parklarından olan ve Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu başlatılan peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Mahalle sakinleri ile ziyaretçileri için adeta tehdit unsuru taşımasından dolayı sık sık şikayet alınan ve olaylar yaşanan parkın daha güvenilir ve vatandaşa daha iyi hizmet veren bir alan olabilmesi için başlatılan çalışmalar daha şimdiden vatandaşı memnun etmeye başladı.
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, burada yaptığı açıklamada, Kütahya Belediyesi’nin çalışmaları doğrultusunda vatandaşların güvenliğini tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak ve emniyeti sağlamak adına Maltepe Parkı’nın etrafındaki mevcut duvarlar yıkarak parkın içine yaklaşık 800 metrelik yürüyüş yolu çalışmalarına başlandığını ifade etti.
Saraçoğlu, kentteki peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemelerinin devam edeceğini kaydetti. Saraçoğlu, incelemenin ardından Maltepe Parkı’ndaki incelemeler esnasında vatandaşların ve mahalle esnafı ile sohbet ederek talep ve temennilerini dinleyip, işlerinde hayırlı kazançlar diledi.
Saray Mahallesi Muhtarı Sami Er de yapılan çalışmalar sonucunda parkın daha güvenli bir alan haline geldiğini, çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına Başkan Saraçoğlu ile ekibine teşekkür ettiğini söyledi.
Saraçoğlu’na, inceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ve birim müdürleri eşlik etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir