Saraçoğlu’nun ‘esnaf’ mesaisi

944

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şevelli İş Hanı esnafları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Şevelli İş Hanı esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımıza işlerinde hayır bol kazançlar diledi.

“Sorunları en az seviyeye
indirmeye çalışıyoruz”
Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı programında Şevelli İş Hanı esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; “Şehrimizdeki bütün sorunları en az seviyeye düşürmek için ekibimiz ile birlikte çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Kütahya’da yaşayan herkesin yasalar çerçevesinde yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyor ve önemsiyoruz. Sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz, sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Hep birlikte el ele vererek Kütahya’mızı, daha modern ve daha güzel bir şehir haline getirebiliriz. Bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden siz kıymetli esnaflarımız ile bir araya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Şevelli İş Hanında düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saracoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve İş Hanı esnafları katıldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir