Esnaflar ile kahvaltı programı

874

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Sanayi esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Sanayi esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımıza işlerinde hayır bol kazançlar diledi.
Sohbet ortamında gerçekleşen programda Sanayi esnafları ile kahvaltı sofrasında bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kıymetli hemşehrilerim Halka hizmet hakka hizmettir, düsturu ile göreve geldiğimiz günden itibaren Kütahya’mıza her alanda hizmet için, var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde faaliyet gösteren siz değerli esnafımız ile her fırsatta bir araya gelerek, sizlerin taleplerinizi dinlemek ve bunlara çözüm üretmek Belediyecilik anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Siz esnaflarımız ile buluştuğumuz kahvaltı programlarımızda sizlerden gelen talepleri birinci ağızdan öğrenmek bizler için son derece önemli, dedi.
Esnaflarımız tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Saraçoğlu, yapılan tüm plan ve projelerde giderek büyüyen ve gelişen bir Kütahya’yı hesap ederek hareket ettiklerini belirtti.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kuşan’ı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Sanayi Camii bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saracoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ile Oda Başkanları, Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz Fuatpaşa Mahalle Muhtarı Zeki Ünal ve çok sayıda sanayi esnafları katıldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir