“Tek amacımız Kütahya’ya hizmet etmek”

1002

Başkan Saraçoğlu, tek amaçlarının hemşehrileriyle ortak payda da birleşerek Kütahya’ya hizmet etmek olduğunu dile getirdi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 30 Ağustos mahallesinde ikamet eden hemşehrileri ile bir araya geldi.
30 Ağustos Mahallesi 1. Ergün Çelebi ve Cem Sultan sokakta yaşanan Kanalizasyon hattı problemiyle ilgili mahalle sakinlerine bilgiler vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Saraçoğlu, tek amaçlarının hemşehrileriyle ortak payda da birleşerek Kütahya’ya hizmet etmek olduğunu dile getirdi.
30 Ağustos mahalle sakinleri ile 52 Evler Cami Derneğinde bir araya gelerek karşılıklı istişareler bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak çalışmalarımızda siz hemşehrilerimizin talep ve önerilerini önemsiyoruz. Bu noktada vatandaşlarımız ile bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunup, şehrimizin sorunlarına birlikte çözüm üretiyoruz. Kütahya’mızın mahalle ve sokaklarında hemşehrilerimiz ile beraber hizmet ediyor, şehrimizin daha yaşanılabilir bir şehir olmasını hedefliyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız, yakınınızdayız. Tek derdimiz sizlerle ortak payda da birleşerek Kütahya’ya, Kütahyalılara hizmet etmek, dedi.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten sonra Başkan Saraçoğlu, mahalleli miniklere kitap hediye ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
30 Ağustos mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir