Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kur’an kursuna ziyaret

2015

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kütahya İl Müftülüğü himayesinde faaliyet gösteren Kütahya Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek hafızlık eğitimi alan yaklaşık 80 öğrenci ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kurs yöneticileri ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kur’an Kursunda eğitimlerin verildiği sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kıymetli kardeşlerim inşallah kısa zaman da hafız olup, öğrendiklerinizle yaşamanızı ve hayatınızda uygulamanızı temenni ediyorum. Sizlerde bu bilgileri çocuklarınıza aktararak, maneviyatı güçlü bir toplum oluşmasında önemli bir rol oynayacaksınız. Dini eğitim veren bu kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Bugünde yaptığımız ziyaretlerde kurslarımızın ihtiyaçları anlamında taleplerini aldık. İnşallah kısa zaman içinde hayata geçireceğiz. Rabim başarılarınızı daim etsin, dedi.
Hesna Köksal Hayme Hatun yatılı kız Kur’an Kursu yetkililerinden bilgi alarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saracoğlu’na, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir