Fedakar polisler ödüllendirildi

1133

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, fedakâr polis memurlarını ödüllendirdi.
Geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağmur sebebiyle 75. yıl mahallesi kanal boyu bölgesinde meydana gelen sele duyarlılık göstererek müdahale eden trafik polis memurlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ilıca Kaplıcalarındaki Otel Harlek’te aileleriyle birlikte konaklama ile ödüllendirdi.
Kütahya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Altınel, Trafik Şube Müdürü Hasan Açıkgöz, Komiser Yardımcısı Erkay Arıcı, Trafik Polis Memurları Ersin Koca ve Hüseyin Çelik’i makamında ağırlayarak teşekkür eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; “Kütahya’mıza yağan hızlı yağış neticesinde 75. yıl mahallesi kanal boyu bölgesinde bir sel felaketi yaşandı. Anında meydana gelen, yarım saat içerisinde kontrol edilemeyen bir suyun hem yolumuzu alıp götürmesi hem de oradaki esnaf kardeşlerimize zarar verdiğini gördük. Fakat söz konusu bölgede görevli olan üç trafik polisi arkadaşlarımız kendilerinin görevi olmamasına rağmen büyük bir duyarlılık örneği göstererek kendilerine görev adlederek hem yolu açmak hem de esnaf kardeşlerimizin daha fazla zarar görmelerini engellemek amacıyla insan atıklarından dolayı kapanan rögar kapaklarını açarak yağmur suyunun daha fazla birikmemesi için bir çalışma yaptılar. Bende Kütahya Belediye Başkanı olarak bu duyarlılıklarından dolayı başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere Müdür Yardımcılarımıza, Komiserimize ve Trafik Polislerimize Kütahyalı hemşehrilerimizin aynı zamanda Kütahya Belediyesinin yanında olduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kütahyalı hemşehrilerimiz için fedakârlık eden Ersin ve Hüseyin kardeşime Kütahya Belediyesi olarak inşallah aileleriyle beraber Otel Harlek’te iki günlük tatil hediye ediyoruz. Tekrar her birinize ayrı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Trafik Şube Müdürü Hasan Açıkgöz ise Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir