CHP’de 41 yılın ardından ilk milletvekili sevinci

1098

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığında 41 yılın ardından yeniden bir milletvekili çıkarmanın sevinci yaşanıyor. Partide düzenlenen toplantıda partililer milletvekili Ali Fazıl Kasap’ı tebrik ederken İl Başkanı Makbul Sarı da bu başarının 4 yıldır sürdürülen çalışmanın bir emeği olduğuna vurgu yaptı.
Kütahya’da tarih yazdıklarını belirten CHP İl Başkanı Makbul Sarı, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “24 Haziranda gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 41 yıldır Kütahya’da çıkaramadığımız bu yıl çıkararak Kütahya’da bir tarih yazdık. Bunun için çok çalıştık. Bu çalışma yeni bir çalışma değildi, Milletvekili adayımız, eski il başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz ile birlikte 4 yıldır yoğun ve gayretli bir çalışma içerisindeydik. Bugün eğer bir milletvekili çıkardıysak 4 yıllık çalışmanın katkıları çok büyüktür. Milletvekili çıkardığımız için mutluyuz ama cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin seçilmeyişinden dolayı da üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte emeği geçen parti teşkilatlarımıza, teşkilat üyelerimize ve tüm bize oy veren herkese teşekkür ederim.”
CHP Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap ise 41 yılın ardından CHP’de gurur yaşandığını söyledi. Kütahya’da her kesimin milletvekili olacağını ifade eden Kasap, şunları kaydetti: “Bu dönem zarfında Kütahya’yı hastaya benzeteceğim. Kütahya’nın bütün organları alındı. Bütün organları, karaciğeri, dalağı, böbreği, neyi varsa alındı. Bir uyandırma odasına ihtiyaç vardı. İnşallah önümüzdeki dönemde ameliyattan sonra uyanmayan hasta uyanacaktır. Bu konuda hepimiz birlikte hareket edeceğiz. Hep birlikte Kütahya’nın sorunlarını mevcut iktidar partisi olsun, Milliyetçi Hareket partisinden olsun ben Cumhuriyet Halk partisi milletvekili olarak söz veriyorum. Tüm garibanların temsilcisi olacağım.”
CHP Milletvekili adayları Zeliha Aksaz Şahbaz, Şeref Han ve Rıdvan Çakır da birer konuşma yaparak seçim sürecine emek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir