Kent Konseyinden Ilıca’da Bayram Şenliği

2179

Kütahya Kent Konseyi, kentin termal suları ve doğasıyla ön plana çıkan Ilıca Kaplıcalarında, kaplıcaların da katkı sağlayacak etkinlik düzenleyecek.

Kütahya Kent Konseyinin Kütahya Belediyesi ile ortaklaşa olarak ve “Ilıca’da Bayram Şenliği” adıyla bayramın 3’üncü günü düzenleyeceği etkinliğe, 7’den 70’e herkesin davetli olduğu bildirildi.

Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Ilıca’nın Kütahya’nın en nadide kaplıca merkezlerinden biri olduğunu, termal suları ve doğasıyla ön plana çıktığını belirtti.

Geçmiş dönemlerde Ilıca’nın hem Kütahyalılar hem de il dışından gelen misafirlerce sıkça ziyaret edildiğini hatırlatan Dağcı, “Kent Konseyi olarak Ilıca’mıza sahip çıkmak, oranın yeniden eski hareketli günlere kavuşmasına katkı sağlamak adına etkinlik düzenliyoruz. “Ilıca’da Bayram Şenliği” adıyla, Kent Konseyimizin hemen her biriminin ve üyesinin katkılarıyla hazırlanan etkinliğimiz gerçek anlamda bir bayram havasına olacaktır. Etkinliğimize, tüm Kütahyalı hemşehrilerimiz davetlidir. Burada katılımcılara çeşitli hediyeler ve ikramların olacağı etkinliğimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Etkinlikte, dernek kermesleri, hediye çekilişi, ikramlar ile canlı müzik dinletisinin olacağını da kaydeden Dağcı, etkinlik için bayramın 3’üncü günü saat 11’den itibaren Zafer Meydanından ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını da sözlerine ekledi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir