Milletvekili İshak Gazel’den Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

1011

Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekili ve adayı İshak Gazel, yerel basının önemi ve 24 Haziran seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.
Gazel, iftar sonrası ziyaret ettiği Kütahya Gazeteciler Cemiyetinde gazetecilerle bir araya geldi. Burada yerel basının öneminden söz eden Gazel, “Yerel basın bizim önem vermemiz gereken bir kurum. Sizler Kütahya’nın hangi alanlarda hangi hizmetlerin yapılması gerektiği noktasında ön ayak oluyorsunuz. Vatandaşın çektiği sıkıntıları iletmede aracı olma pozisyonunu üstleniyorsunuz. Üç senedir ben Milletvekilliği görevini ifa ettiğimde bunu gerçekten müşahede ettim ve çok faydalı geri dönüşlerde aldığımız kanaatindeyim. Dolayısıyla bu anlamda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
“İTTİFAKIN TEMELİ
15 TEMMUZ’DA ATILDI”
24 Haziran seçimlerini de değerlendiren Gazel, şöyle konuştu: “Tabi yeni bir seçim sürecindeyiz. Türkiye’mizin içinde bulunduğu durum genel merkezimiz tarafından bize yeniden adaylık görevi tevdi edildi. Bu yönde bizde çalışmalarımıza başladık. Şu anda AK Partimiz için gerçekten çok Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için Kütahya’mız da büyük bir teveccüh olduğunu görmekteyiz. Gittiğimiz her yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin güzelliklerle karşılandığını müşahede etmekteyiz. Allah nasip ederse büyük zorluklar neticesinde birde ittifakımız oldu. 15 Temmuz’da hain Fetullahçı terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimi neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımız “milletimizi meydanlara davet ediyorum, hava alanlarına davet ediyorum” dediğinden dakikalar içerisinde milletimiz sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak için meydanları doldurdu. Hepimiz o gün oralarda şahidiz hem siz bir görev bilinci olarak ve şahsi olarak oralarda bulundunuz, hem de bu görevinizin yanında bulunduğunuz ortamı haberleştirmek adına da çalışmalar yaptınız. Osüreç içerisinde tabi orada Milliyetçi Hareket Partisinin lideri sayın Bahçeli de “hükümetimizin arkasındayız ve hain darbe girişimini karşısındayız” diye bir demeçte bulunmuştu. Hemen darbe girişiminin bastırıldığı ilk dakikalarında ve orada bir ittifakın temeli adeta atılmıştı.”
“KÜTAHYA’DA CUMHUR
İTTİFAKI 5-0 NETİCE
ALACAK”
Seçimlerde AK Parti olarak 5 milletvekilinin tamamını almayı hedeflediklerini de ifade eden Gazel, şöyle devam etti: “Bu ittifak geçtiğimiz süreç içerisinde de 16 Nisan referandumuyla 1960 darbesiyle Türkiye’de oluşturulan vesayetçi anayasal düzenin 15 Temmuz’da fiilen ortadan kalkması ve 16 Nisanda AK Parti’nin ve MHP’nin yapmış olduğu çalışma sonucunda hukuken ortadan kalkmasıyla da neticelendi. Yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde gerçekleşecek ilk seçime Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. Ben şuna Kani’yim Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Cumhur İttifakı 5-0 buradan bir netice alacak Ak Partimizde bu seçimin neticenin en büyüğünü inşallah bu seçimlerde alacak ve Cumhurbaşkanımızda Kütahya tarihinde ki, en yüksek oy oranıyla ve Türkiye genelindeki en yüksek oy oranıyla tekrar Cumhurbaşkanlığına seçilecek. Bu süreç gerçekten önemli çünkü yeni bir sisteme adım atıyoruz. Türkiye’nin prangalarının ortadan kaldırıldığı bir sistemi inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’yi bu vesile ile büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz hep beraber.”
Türkiye’nin tüm mazlumların umudu olduğunu da kaydeden Gazel, Milletin hakimiyetine güvendiklerini ve sandıktan hem Kütahya hem Türkiye adına güzel sonuç çıkacağına inandıklarını sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir