Başarılı öğrencilerden Vali Nayir’e ziyaret

1333

Türkiye geneli 82 okuldan, 402 sporcunun katılımıyla Samsun’da düzenlenen “Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası”na Kütahya’yı temsilen katılan Köprüören Tek Termik Ortaokulu öğrencileri dereceyle döndü.
Yıldız kızlarda birincilik elde eden Aysel Öztürk, Hatice Türkaldı, Dilber Karadağ, Gülbahar Gündüz ile küçük erkekler kategorisinde üçüncü olan Kasım Karadağ, Eren Armağan ve Muzaffer Yalçın, Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti.
“GEÇİCİ BAŞARILARA
DEĞİL DAİMİ BAŞARILARA İHTİYAÇ VAR”
Öğrencileri tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, sürdürülebilir başarının önemine değindi. Sporun öğrencilere sağlayacağı kazançlardan da söz eden Vali Nayir, “Bu güzel başarıların kalıcı başarı olması lazım. Geçici başarılara değil daimi başarılara ihtiyaç var. Bunda da sürdürülebilir olması için alınacak tedbirlere bakılması lazım. Saman alevi gibi bir kere parlayıp biten başarı olmaması lazım. Bunun için de sebat edip çalışmalı, antrenmanlarınızı devam ettirmelisiniz. Hayatınıza sporu koymuş olmanız güzel bir şey. Biz hayatında spor olan gençlerimizi takdir ediyoruz. Spor size sağlık, arkadaşlık kazandırır, yeni yerler görüp tanıma imkanı verir. Sizleri, sizlere bu yolu açan öğretmen ve antrenörlerinizi, fırsat veren ailelerinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Köprüören Tek Termik Ortaokulu Müdürü Kazım Gündüz ile Beden Eğitimi Öğretmeni Selma Duman da hazır bulundu.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir