Kadına şiddetle mücadele toplantısı

1100

Kütahya 2018 yılı 1. Dönem Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve değerlendirme komisyonu toplantısı yapıldı.
2018 Yılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu I. Dönem Toplantısı Vali Yardımcısı Arif Yalçın’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda 2017 yılı II. dönem toplantısında alınan kararlara istinaden yapılan çalışmalar hakkında Komisyon üyeleri bilgilendirildi.
Kadına yönelik şiddetle mücadelede Kütahya’nın 2018 yılı ilk döneminin değerlendirmesi yapılarak 2018 – 2021 yılları arasında faaliyet gösterecek olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kütahya İl Eylem Planı” ve Eylem Planı kapsamında 2018 yılında yapılacak olan çalışmaları içeren “2018 Yılı Faaliyet Planı” Komisyon’un onayına sunuldu. Toplantı, belirlenen gündem maddelerinin komisyon üyelerince görüşülmesiyle devam etti, üyelerin sorularının cevaplanması ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.
Toplantıya Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı, Kütahya Barosu, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, Kütahya İl Müftülüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, Kütahya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kütahya İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Kütahya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kütahya İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Güçlü Kadınlar Derneği, Kütahya İş Geliştirme Merkezi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının temsilcileri katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir