AK Partiden görkemli aday tanıtımı

977

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, 27. dönem milletvekili adaylarını düzenlenen görkemli bir toplantı ike kamuoyuna tanıttı.
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından Hazer Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı ile 27. Dönem Kütahya Milletvekili Adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz kamuoyuna tanıtıldı.
“SAADETE OY VERECEKLER CHP’NİN TEKNESİNE SU TAŞIR”
Toplantıda konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, seçim kampanyası dönemine başladıklarını belirtti.
Seçimlere her zaman hazır olduklarını ve seçim kararının ardından hemen çalışmalara başladıklarını dile getiren Çetinbaş, şöyle konuştu: “Aday tanıtım toplantımızın neticesi itibari ile birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, 24 Haziran’da gerçekleştireceğimiz milletvekili genel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’mizin bugüne kadar almış olduğu oy oranının yine Cumhur ittifakı içerisinde en yüksek şekilde gerçekleşmesine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kampanya dönemine başladık. Belki biz bugün aday tanıtımı gerçekleştiriyoruz ama aday adaylığı gününden itibaren çalışmalarımız devam ediyor. İlk kez uygulanacak bir seçim çalışması. Seçimin tuzakları var. Anladılar ki ayak oyunlarıyla birtakım farklı değerlendirmeler ortaya koyarak, dış güçlerin oyunuyla… Anladılar ki seçimlerle de kazanamayacaklarını. Neden? Recep Tayyip Erdoğan milletin sevdalısıdır. Millet de Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıdır. Ne yapacağız? Mecliste yalnız bırakabiliriz diye düşünüyorlar ve bir algı operasyonu ortaya koyacaklar. Ben Sayın Cumhurbaşkanıma oy vereceğim ama milletvekili seçiminde vermeyebilirim gibi sözler duyuyoruz. Siyasi partimizde milletvekili adayı olmuş her kıymetli hanımefendi ve beyefendi bu vazifeyi kalbinde taşıdığı Recep Tayyip Erdoğan sevdası için yapar. Bu tehlikeli duruma düşmemek lazım. Bu oyuna biz Kütahya’da düşmeyiz ve düşmeyeceğiz. İttifak içerisinde de ittifakımızın öznesi bellidir. Bizim ittifakımızın öznesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Karşı tarafta beş benzemelerin ittifakının ne öznesi ne paydası birbirine uymaz. Bugün Kütahya’da Saadet Partisine oy verecek her kardeşim Cumhuriyet Halk Partisi’nin teknesine su taşır.”
“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ BÜTÜN İSLAM ALEMİ İÇİN ÖNEMLİ”
24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ve seçim sürecinde gece gündüz çalışılması gerektiğini ifade eden AK Parti birinci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Tan, “24 Haziran seçimleri bundan önceki dönemlerde de her seçimde bu seçim çok önemli diye yola çıkıyorduk. Her seçimde böyle oldu ama bu defa gerçekten Cumhurbaşkanlığı sistemi modelinin değişmesine de çok büyük önem arz ediyoruz. Hem teşkilat mensubu arkadaşlarımız hem bizler 24 Haziran’da yapılacak bu seçime kadar gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bunu sadece kendimiz için, ülkemiz için değil bütün İslam coğrafyası için çalışmamız gerekiyor. 2002 döneminden bugüne kadar geldiğimiz bu dönemde AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerin karşısında hiçbir şey söyleyemeyen muhalefet, şu son dönemde bir iki tane karşımıza gerekçelerle bize muhalefet etmeye çalışıyor. Bunlardan bir tanesi, biz demokrasiyi askıya almışız, insan haklarını ve özgürlüğünü kısıtlamışız gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Halbuki yıllardan beri bunun mücadelesini veren bir siyasi partiyiz. 2002 yılından beri yapmış olduğumuz icraatlar herkesin önünde. Ama bu 15 Temmuz’dan sonra ilan edilen OHAL’le ilgili olmak üzere rahatsız olan insanlar, gruplar, merciler kimler ise demokrasinin tam karşısında göstermeye çalıştıkları bir dönem yaşıyoruz. Hayır, bunu asla kabul etmiyoruz. Bütün İslam coğrafyasını kana bularken batı, hala demokrasi elbisesiyle orta yerlerde geziniyor. Dünya mazlumlarının arkasında dimdik duran ve her tarafa yardım elini uzatan bir Türkiye var. Her tarafa sesini duyurmaya çalışan bir liderimiz var, Cumhurbaşkanımız var. Bütün dünyanın mazlumlarının arkasına saklandıkları bir Cumhurbaşkanımızı biz bu insanlara, bu gruplara asla yedirmeyeceğiz.” dedi.
“ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINDA İTTİFAK KURUYORLAR”
Kütahya milletvekillerinin Kütahya için büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da aynı uyum içerisinde hizmet edeceklerini belirten ikinci sıra milletvekili adayı İshak Gazel de konuşmasında, “2002 yılından beri Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti döneminde siyasetin alanı genişletilmiş, vesayetçi sistemin alanı da daraltılmıştır. 24 Haziran seçimleri bunun için gerçekten çok önemli seçimlerdir. 26. dönemde burada milletvekilliği yapmış olduğumuz çok kıymetli ağabeylerim var, Mustafa Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu hocam. Gerçekten Kütahya milletvekilleri olarak büyük bir uyum gerçekleştirdik ve çok güzel bir ekip olarak 26. dönemde bir görev yaptık. 26. dönemin bir özelliği var. 26. dönem bir direniş meclisidir. 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmış olduğu darbe girişimine karşı direnmiş, dirençli bir şekilde karşı durmuş ve o vesayet siteminin ortadan kardırılmasına büyük bir katkı sunmuştur. 26. dönem aynı zamanda bir kurucu meclistir. İnşallah şimdi 24 Haziran seçimleriyle oluşacak olan 27. dönem milletvekilliği için de karşınızda Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle aday olarak bulunuyoruz. “Hayaldi gerçek oldu” sloganı son 16 yılda Türkiye’de gerçekleştirilen bütün fiziksel ve maddi anlamdaki değişiklikleri ifade eden bir slogandır. Bu slogan aynı zamanda şunu ifade ediyor. Fikirler ve ideolojiler arasındaki imkansız denilecek ittifak ve alt üst oluşları da artık kapsamakta. Hepsi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve karşıtlığı üzerinden bir ittifak kuruyor, bir birleşme kuruyor. Geçmişte bir arada bulunması hayal bile edilemeyecek kişiler ve kurumlar şu anda bir araya geliyorlar” diye konuştu.
“KÜTAHYA TARİHİNDE BİR İLK BİZE NASİP OLDU”
AK Partide siyaset yapmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduğunu, Kütahya’ya hizmet edebilmek için kendisine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğini kaydeden üçüncü sıra milletvekili adayı Ceyda Çetin Erenler, “Şükrediyorum ki bu davanın bir neferi olarak yıllardır bu davaya hizmet ediyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda ayaklarımızı sabit kılsın inşallah, Rabbim bizleri hiçbir şekilde mahcup etmesin. AK Parti sevdamız 2001’de başladı. 2001’de kurulduğunda sevgili babam kurucu üyeliğini yaptı. Aktif olarak siyasete başlamam da 2012’de oldu. Belediye başkanımız o dönemde 2011’de milletvekili aday adayıyken bende makine mühendisleri odasına yönetim kurulu üyesiydim. Geldiğinde not almış, daha sonra babamı aradığında benim siyasete girmem noktasında teklif geldiğinde ilk cevabım, “ benim siyasi kariyer hedefim yok, teşekkür ederim.” oldu. Fakat daha sonrasında çeşitli vesilelerle, görüşmelerle 2012’de İ Başkan Yardımcısı olarak göreve başladım ve keşke daha önce girseymişim. Keşke ilk günden beri AK Parti’nin neferi olsaymışım ama geç kalmış değiliz. İnşallah son nefesimize kadar bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi keşfiyle bugün kadınlar olarak siyasetin nesnesi değil öznesi halindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız her fırsatta, her konuşmasında belirttiği gibi kadınlarsız siyaset düşünülemez. Kadınlarsız siyaset sürdürülemez derken, bugün Kütahya tarihinde, Cumhuriyet tarihinde hiç olmamış bir görev de çok şükür bizlere nasip oldu. İlk kadın vekil olma görevi inşallah 5-0 olarak bütün vekillerimizle birlikte bize nasip olacak. Rabbime binlerce kere şükrediyorum. Tabi ilk olmanın verdiği sorumluluklarda büyük. Bizler üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde, en layık olacak şekilde hem Rabbimizin rızası doğrultusunda hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durarak öyle güzel bir şekilde yerine getirmeliyiz ki, hem hükümetimiz hem parti genel merkezimiz hem de Kütahya’mız için öyle güzel hizmetler yapmalıyız ki bu kapılar biz kadınlara bir daha hiç kapanmasın. Allah sayılarımızı artırsın.” dedi.
“DURMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ VE SUSMAYACAĞIZ”
Yıllarca yapılan programlarda adaylar için çalıştığını ifade eden AK Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Mustafa Özbey de, “Bugün aday olarak birlikte çalışacağımız bir teşkilatımız olduğu için Rabbime hamd ediyorum. Her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak AK Partiyi, partimizi daha da güçlendiren bir teşkilatımız olduğu için Rabbime hamd ediyorum. Dik duruşun, mücadelenin, sabrın, bir hareketin içinde olduğum için Rabbime hamd ediyorum. Dinamik, cesur, liyakat sahibi, geçmişini bilen ve geleceğe umut veren gençliğin içinden çıkan bir aday olduğum için Rabbime hamd ediyorum. Şimdiye kadar dünya mazlumlarının sesi, ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşlığı yapmayı nasip eren Rabbime ve inşallah tekrar yol arkadaşlığına da devam ettirecek Rabbime hamd ediyorum. Gençliğimizin en güzel yıllarını bu davanın içinde koşturarak geçirmeyi nasip eden rabbime hamd ediyorum. 16 yıldır söylenen, süregelen AK Parti türküsünün en güzel bestesidir Kütahya. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mayıs’ta manifestoda açıkladığı gibi, o zaman söylediği gibi and olsun diyorum. And olsun Kütahya için daha çok çalışacağız, and olsun Kütahya’nın meclisteki sesi olacağız, Hakkı savunacağız, mücadelede korkmayacağız ve yılmayacağız. Teşkilatımızı ve gençlerimizi unutmayacağız. And olsun ki irtibatı hiç koparmayacağız. Durmayacağız, yılmayacağız ve susmayacağız. Güzel şehir Kütahya, duanıza, muhabbetinize muhtacız.” şeklinde konuştu.
“SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’TANDIR”
24 Haziranda Kütahya olarak AK Partiye önemli ölçüde destek verileceğini kaydeden beşinci sıra milletvekili adayı Mehmet Kaymaz da şunları dile getirdi: “Teşkilatımızın içinden bir arkadaşınız olarak bu süreçte de teşkilatlarımız adına sıkılmadık el, çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmayacağımıza inanıyorum. Bu dava Hak davasıyla batılın bir davasıdır. Bizler de Hakkın yanında Hakkın safında yer aldığımızı göstermek için tüm teşkilatım olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle seçilmiş milletvekili adaylarımızın 24 Haziran seçimlerinde hep birlikte meclise göndereceğinize de canı gönülden inanıyoruz. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bağımsız Türkiye için tüm çalışmayı göstereceğiz. Teşkilatımın, tüm vatandaşlarımın dualarını ve desteklerini bekliyorum. Sefer bizden zafer Allah’tandır.”
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da yaptığı konuşmasında Kütahya’nın 24 Haziranda yeni bir rekor kıracağını ve AK Partiye en büyük desteği vereceğini belirtti.
AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya eski milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Belediye Başkanları, çok sayıdaki partili ve vatandaşın katıldığı aday tanıtım toplantısı iftar programının ardından sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir