Kütahya’nın en genç aday adayı

2095

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Hatice Öner AK Parti Kütahya Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Yeni anayasa düzenlemesi ile birlikte milletvekili seçilme yaşının 18’e indirilmesinin ardından, 22 yaşındaki Hatice Öner, AK Parti Kütahya Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Öner, başvurusu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gençler! Mücadeleden korkmayın, hele hele kendinizi asla küçümsemeyin.’ ifadesinden de güç alarak milletvekilliği için aday adaylık başvurumu yaptım. Genç bir kardeşiniz olarak Kütahya’mız ve ülkemize hizmet etmek için aday adayı oldum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

Hatice Öner Kimdir?

1996 yılında Kütahya Şaphane ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Okulu Karamanca Kasabasında, Lise eğitimini Gediz İlçesi Mustafa Necip Alayeli Anadolu lisesinde okudu. 2016 yılında başladığı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi, ÜNİAK Hanım Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Ak Parti Siyaset Akademisi Eğitimi de almıştır. İHH derneğinde ve çeşitli STK’lar da çalışmalarda bulunmuştur.
AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Hatice Öner, Bu hafta Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı dolayısıyla Ankara’da bulunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ile istişareler de bulunmuştur.

İl Başkanları gösterdiği cesaret ve azminden dolayı Hatice Öner’i tebrik ve takdir ettiklerini bildirmişlerdir.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir