Eğitimci Yazar Nusret Güler; “Fıtrat, derin bir nefes bunalan ümmet için …”

1588

Eğitimci Yazar Nusret Güler, İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Genç İHH Başkanlığı’nın “Özgür Kudüs” sloganıyla düzenlediği söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.
Güler, dernek binasındaki söyleşide yaptığı konuşmada, “Yanlışlar doğruları siliyor, Biri bir şey söylediğinde sağlamasını yapma yürekliliğini göstermelidir. Hataların salt pişmanlıklarla geçiştirilemeyeceğini aklı selim herkes bilir. Lakin pratikte bu pek rastlanır bir şey değildir bizde. Fıtrat, görme özürlüler ve işitme engelliler için adres. Fıtrat, bu yol, bu gidişat çıkmazında menba, kaynak , pınar. Fıtrat, bedenlerin yüreği, yüreklerin kalbi. Fıtrat, kadim şehirlerin başkenti Kudüs. Fıtrat, derin bir nefes; bunalan Ümmet için… Fıtrat , yaşanmışlıklarımızın sağlamasıdır.” dedi.
Genç İHH Başkanı Murat Aydoğdu ise şunları kaydetti: “Kudüs’ün kurtuluşunun, doğru kavram ve anlamların tasavvuru ile geleceğine inanıyoruz. Bu maksatla Kütahya Genç İHH olarak 14.sünü gerçekleştirdiğimiz Özgür Kudüs söyleşimizde Fıtrat/ İşin Öznesi konulu naif ve güzel dolu dolu sunumu için muhterem Eğitimci yazar Nusret Güler hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Sunum esnasında ihmal ettiğimiz Fıtrat kavramının hayatımıza bakışımızı yeniden dizayn etmede ilk basamaklardan biri olduğunu bir kez daha gördük. Farklı konularla hocamızla söyleşilerimizin tekrarını niyaz ediyoruz.”
Soru cevap şeklinde devam eden söyleşi sonrasında dernek başkanı Mustafa Yenipazar, Eğitimci Yazar Nusret Güler’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir