Kütahya polisi bu kez “iyi insan”ı arayacak

1127

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ile Radyo Dumlupınar tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen İnsanlık Ölmedi Ödül Töreninde, Ankara’da belediye ekipleri tarafından bantlanan ağacın yaralandığını gören ve cebinden çıkardığı mendille ağacı pansuman eden yaşlı adam ödüle layık görüldü.

İnsanlığa moral veren, insanlığa hizmet amacı güden fahri yaşanmışlıkların, tüm insanlığa örnek ve moral olması amacıyla Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen “İnsanlık Ölmedi” ödül töreninde birbirinden ilginç ve anlamlı yaşanmış hikayenin kahramanları ödüllendirildi.

Ankara’da belediye ekipleri tarafından bantlanan ağacın yaralandığını gören ve cebinden çıkardığı mendille ağacı pansuman eden ve bantla ağaç arasına peçete yerleştirerek ağacın yaralanmasını önleyen yaşlı adam ödüle layık görüldü. İsmi bilinmeyen ama hikayesi anlatılan yaşlı amca salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.

Ödül ekibinin ulaşamadığı yaşlı adamın ödülü, Ankara Emniyet Müdürlüğünden destek alınarak yaşla adamın bulunması ve ödülün kendisine ulaştırılması için İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’e verildi.

Ödülü, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç’ın elinden alan İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, en kısa zamanda ismi bilinmeyen yaşlı amcayı bulup ödülü kendisine teslim edeceklerini belirtti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir