OEDAŞ heyetinden gazetemize nezaket ziyareti

1289

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Kütahya İl İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu, kurumun, 445 milyon liralık bakım, onarım ve yenileme yatırımı ile il ve ilçelerde elektrik dağıtımını geliştirmeye devam ettiğini bildirdi.
“DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI 2 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR”
Mumcu, kurum personelleri Esat Tayfur İnay ve Uğur Cebeci ile birlikte, gazetemizi ziyaret ederek, faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.
Osmangazi EDAŞ’ın direkt ve dolaylı olarak yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağladığını ifade eden Kamil Uğur Mumcu, şöyle konuştu: “Osmangazi EDAŞ, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ı içine alan ve Türkiye elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 5’i gerçekleştiren dağıtım bölgesinde 1,7 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım ve perakende satış hizmeti sunuyor. Osmangazi EDAŞ, 2017’de yaptığı toplam 445 Milyon liraya yaklaşan bakım, onarım ve yenileme yatırımı ile sorumluluk sahasındaki il ve ilçelerde elektrik dağıtımını geliştirmeye devam ediyor. Osmangazi EDAŞ, 2017 yılı yatırım planları doğrultusunda geçen yıl, Kütahya’da faaliyette bulunduğu tüm bölgede toplam 45 enerji nakil hattı direği tesis etti. Yatırım faaliyetleri çerçevesinde dikilen aydınlatma direği sayısı ise 1905’i buldu. Osmangazi EDAŞ 2017 yılı içerisinde bölgesinde yaklaşık 50 bin aydınlatmayı da tamir etti. Osmangazi EDAŞ Kütahya’da bu yatırımlarına ek olarak alçak ve yüksek gerilim elektrik şebekesi yenileme çalışmaları çerçevesinde enerji nakil hatlarının yer altına alınması için 66 km kazı yaptı ve 68 bin metre civarında kablo döşedi. Osmangazi EDAŞ, direkt ve dolaylı olarak yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyor.”
“ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT HİZMET VERİYOR”
“Çağrı Merkezini kuran OEDAŞ, 186 üzerinden 24 saat hizmet veriyor” diyen Mumcu, şöyle devam etti: “2018 yılı sonunda bölgenin teknolojik altyapısını tamamlamayı hedefleyen OEDAŞ, tek merkezden anlık olarak takip yapılabilecek, dağıtım sistemine dakikalar içerisinde müdahale edebilecek teknolojik altyapı çalışmalarına devam ediyor. OEDAŞ çalışanlarını, sürekli verdiği mesleki eğitimlerle destekliyor. İş sağlığı ve güvenliği alanındaki bilinç ve iş kültürünü geliştirmeyi ve tüketicilerine güvenli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyor. Eğitimlere tüm saha personeli katılıyor. Osmangazi EDAŞ kalitesini sadece sözde bırakmıyor. Uluslararası belgelerle tescilliyor. 2017 yılı içerisinde tam beş adet belge almıştır bunlar; ISO 9001 Kalite Yönetimi, ISO 14001 Çevre, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti, ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemleri belgeleridir.”
Mumcu, Osmangazi EDAŞ olarak bakım, arıza giderme ve sokak aydınlatmaları tarama çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydedildiğini, dağıtım hizmetlerinin daha sağlıklı hale getirilmesi ve elektrik dağıtım altyapısının daha fazla güçlendirilmesi amacıyla özveriyle çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Gazetemiz kurucusu Kamil Uludoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Mumcu ve ekibine teşekkür etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir