NG Şirketlerine Maliye Bakanlığı’ndan Teşekkür Belgesi

1345

2017 yılında Kütahya ili Kurumlar Vergisinde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında yer alan NG Şirketleri olan NG Kütahya Seramik, Kütahya Porselen ve NG Lojistik’e, ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.
NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş., Kütahya Porselen San. A.Ş. ile NG Lojistik Pazarlama Yatırım ve Gayrimenkul A.Ş. Kütahya ili Kurumlar Vergisinde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. birinci, Kütahya Porselen San. A.Ş. ikinci ve NG Lojistik Pazarlama Yatırım ve Gayrimenkul A.Ş. beşinci sırada yer aldı. Kütahya Porselen’i ziyaret eden Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, Gelir Müdürü Vekili Vildan Alp, Çinili Vergi Dairesi Müdürü Mevlüt Altıntaş ve 30 Ağustos Vergi Dairesi Müdürü Güner Yalım; NG Kurucu Başkanı Nafi Güral’a, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ile NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral’a teşekkür belgelerini sundular.
Ülkesine yaptığı her yatırımı istihdama dönüştüren NG Şirketleri içerisinde, NG Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen, Türkiye’ye değer katan ‘’milli seramik markası’’ ve ‘’milli porselen markası’’ olarak biliniyor. NG Kütahya Seramik’in ve Kütahya Porselen’in yüksek teknolojiye sahip doğal ve yenilikçi koleksiyonları, porselen ve seramik sektöründe trendleri belirliyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir