Çinicilere PTT desteği

1142

Kütahya PTT Başmüdürlüğünün çinicilere, kargo ve posta gönderi işlemlerinde yüzde 60’lara varan indirim desteği yapacağı bildirildi.
Kütahya PTT Başmüdürlüğü ile Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası APS, kurye, posta kargosu ve kargo taşımacılığı protokolü için bir araya geldi.
Protokol imza töreninde konuşan Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, “Protokol kapsamında odamız üyesi çinici esnaflarımızın köpük dolgu makinası ile ambalajlama yapılarak ve posta kargosu ile yük kargo taşımacılığı işlemlerinde ücret tarifesi yüzde 30 ile yüzde 60’lara varan indirim uygulanacak. Bu protokol ile üyelerimizin üretmiş oldukları çini, seramik ve porselenleri ürünlerin müşterilerine sağlam ve hasarsız bir şekilde, daha hesaplı ve uygun teslim edilmesi sağlanacak. Kargolar günün belli saatlerinde işyerlerinden PTT tarafından teslim alınabilecek. Üyelerimiz istedikleri takdirde PTT’nin e-ticaret kapsamında bulunan PTT AVM üzerinden yapmış oldukları ürünlerin tanıtımını ve satışını yapabilecekler. AVM üzerinden yapılan satışlarda kargo ücretlerine daha fazla indirimler uygulanacak. Bu protokolün imzalanmasında emeği geçen Ulaştırma Bakanlığımız, PTT Genel Müdürlüğümüze ve Kütahya PTT Başmüdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz. Yapılan protokol Çinici esnafımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru da protokolün çinici esnafa hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası ile Kütahya PTT Başmüdürlüğü arasında Aps, kurye, posta kargosu ve kargo taşımacılığı protokolü Oda Başkanı Sadık Erilbaylı ve PTT Kütahya Başmüdürü Ramazan Özdoğru tarafından imzalandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir