Milletvekili Tan İzmir Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonunu ziyaret etti

1085

AK Parti Kütahya Milletvekili, Ahmet Tan İzmir’de Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonunu ziyaret etti.
Bağcılık ve Üzüm Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılmasına Yönelik Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu çalışmaları kapsamında sektörün sorunlarının tespiti yönelik Denizli, Manisa ve İzmir’ de sektör temsilcileri ile bir araya gelen komisyon çalışmalarının akabinde AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet TAN, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonunu ziyaret ederek, Kütahyalı hemşerilerimizle bir araya geldi.
Milletvekili Tan ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Üyesi olduğum Bağcılık ve Üzüm Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılmasına Yönelik Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu ile birlikte Bağcılık ve Üzümcülük Sektörü ile ilgili incelemeler yapmak üzere Denizli, Manisa ve İzmir illerimizde sektör temsilcileri ile bir araya gelerek yerinde incelemelerde bulunduk. İzmir’ e geldiğimizde ise aklımıza ilk olarak burada yaşayan Kütahyalı hemşerilerimiz geliyor. Bu vesile ile hemşerilerimizi burada ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum.
Hemşerilerimiz burada çok güzel organize olmuşlar ve kurumsal bir çatı altında faaliyetlerine devam ediyorlar. Kütahyalı hemşerilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde görmek beni çk mutlu etti. Burada yapmış olduğumuz sohbetler çerçevesinde gördük ki İzmir’ de de Kütahyalılar günü yapılmasına ilişkin çalışmaların başlaması gerekiyor. Bu kadar yoğun bir Kütahyalı nüfusunun olduğu İzmir için birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına oldukça önemli bir organizasyon olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri burada ağırlayan Başta Federasyon Başkanımız Ufuk Aksoy olmak üzere, Dernek Başkanlarımıza ve tüm Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, birlik, beraberlik ve başarılarının devamını diliyorum.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir