AK Partide yerel yönetimler istişare toplantısı

1219

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yerel yöneticilerden beklentilerini açıkladı. Çetinbaş, “Partimize ve ilimize yük olan değil, yükünü omuzlayan, mazeret değil çözümler üreten, AK Parti’nin yüzünü ağartan hizmetler ortaya koyan yöneticiler olmalıdır” dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı koordinasyonunda, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in Başkanlığında eski Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, tüm ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, tüm belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ‘’Çalışmalarımıza hep birlikte dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her alanda olduğu gibi yerel yönetimler alanında da AK Parti’nin ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ düşüncesini kendimize şiar edindik. Milletimize güvenip kendimize inanarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Geçmiş dönemlerde genel seçimlerde ve yerel seçimlerde AK Parti’nin aldığı oy oranı ile kıyas edildiğinde yerel seçimlerde daha az oy alındığını hatırlatan Çetinbaş, “Aradaki bu farkı kapatmak için her birimizin milletimizin gönüllerinde çok daha fazla yer edinmek için, buna uygun bir vizyon ortaya koymamız, projeler geliştirmemiz, ekipler oluşturmamız gerekiyor. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmaktan, su, kanalizasyon ulaşım sorunlarını çözmekten ibaret olmadığını aynı zamanda gönülleri de yapmaktan geçtiğini her daim yaşayarak gördük. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yerel yöneticilerimizden beklentilerimiz bellidir. Partimize ve şehrimize yük olan değil, yükünü omuzlayan, mazeret değil çözümler üreten, AK Parti’nin yüzünü ağartan hizmetler ortaya koyan yöneticiler olmalıdır. AK Parti sıradan bir parti değildir. Bu parti bir davanın sembolüdür. Bu yolda küsmek, darılmak, hele hele mücadeleye zarar verecek davranışların içine girmek bende dahil hiçbir arkadaşımıza yakışmaz. Halktan kopmayalım. Tüm vatandaşlarımızın elini sıkalım. Gönül gözü ile irtibat kuralım. Vatandaşlarımızın her bir sorununu belki çözemeyebiliriz ama paylaşabiliriz. Bizlerin birinci görevi paylaşmaktır. İkinci görevimiz ise gücümüzün yettiği oranda çözüm bulmaktır. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Birlikte güçlüyüz. Birlikte yürüme anlayışını zirvede tutacağız” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiğini belirten Başkan Çetinbaş, “Bu dönemde yapacağımız tercihler, hayata geçireceğimiz çalışmalar bizden sonraki nesillerin hayatını doğrudan etkileyecektir. Şayet doğru tercihlerde bulunup doğru ve güzel işler yaparsak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmada en büyük katkıyı vermiş oluruz. Böylesine bir kritik dönemeçte hiçbirimizin hesabi düşünmeye, nefsimizin peşine takılmaya hakkımız yoktur” dedi. Çetinbaş’ın ardından Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir