Uluslararası Berlin Turizm Fuarına Güral Damgası

1398

Turizm sektörünün en büyük fuarlarından olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı kapılarını açtı. Kısa adıyla ITB olarak bilinen ve dünyanın en önemli turist pazarı sayılan fuarda İsmet Güral’a ait Güral Premier Otellerine ait stantlar büyük ilgi gördü.
Geçtiğimiz günlerde dünya turizm oskarları olarak adlandırılan World Tourism Awards’da Winner Luxury Family All-Inclusive Hotel ( Avrupa kıtasının En Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli) ve Turkey Country Winner Luxury Beach Hotel ( Ülkenin En Lüks Sahil Oteli ) ödüllerini aldı. Güral Premier Tekirova ise; Eastern Europe Regional Winner Luxury Beach Hotel (Doğu Avrupa’nın En Lüks Sahil Oteli) ve Eastern Europe Regional Winner Luxury Family All Inclusive ( Doğu Avrupa’nın En iyi Her Şey Dahil En Lüks Aile Oteli ) ödüllerini alan Güral Premier otellerinin tanıtım standları her yıl olduğu gibi yine göz doldurdu. Güral Şirketler Gurubu Başkanı İsmet Güral, hem Türk Turizminin hem de Güral Premier Otellerinin tanıtımına katkıda bulunmak üzere fuara ailesiyle birlikte katıldı.
Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Güral Premier Standını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bürokratlarıyla birlikte ziyaret etti. İsmet Güral, Harika Güral, Sami Güral,Ali Güral ve Ceren Güral ile Otel yöneticileriyle bir süre sohbet eden Bakanlar, İsmet Güral, Ailesi ve çalışma arkadaşlarını World Tourism Awards’da alınan 4 büyük ödülden dolayı tebrik ettiler. Her iki bakan da İsmet Güral’ın şahsında Güral ailesi ve Güral çalışanlarına başarı dileğinde bulundular.
Kapılarını 52. kez ziyaretçilerine açan Berlin Turizm Fuarı’na 180 ülkeden 10 bin katılımcı katılıyor. 160 bin metrekarelik 26 salondan oluşan fuarda Türkiye 3079 metrekarelik alanda temsil ediliyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir