Madencilerden Mehmetçiklere tam destek

1339

Cen-Ma Cengiz Madencilik ve Atıl-Al Madencilik firmalarında çalışan 160 işçi ve işverenleri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundular.
Gediz ilçesine bağlı Gökler köyünde faaliyet gösteren Cen-Ma Cengiz Madencilik ve Atıl-Al Madencilik çalışanları ve işverenleri, örnek bir davranışa imza attı. Firma sahipleri ve maaşlarından 50’şer TL toplayan 160 işçi TSK tarafından Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla toplanan parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.
‘MADEN İŞÇİLERİ MEHMETÇİKLERİNİN
VE DEVLETİNİN YANINDA’
Dış güçlerin, Türkiye’nin bütünlüğünü ve birliğini bozmaya yönelik girişimleri karşısında canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ifade eden maden çalışanları, “Arkadaşlarımız arasında bir para toplayarak Afrin’de savaşan askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Mehmetçiklerimiz vatanımızı ve bizleri korumak için ailelerinden ve sevdiklerinden çok uzaklara giderek, oradaki teröristlerle mücadele veriyor. Oraya demokrasi, insanlık ve adalet götürmek için mücadele veren ordumuza katkı olsun diye, maden işçisinin her zaman devletinin, askerinin yanında olduğunu bilsinler diye böyle bir şey düşündük. Allah ordumuza en yakın zamanda zaferler nasip eylesin” dediler.
‘ONUR VERİCİ BİR DAVRANIŞ’
Yapılan bağışların birlik ve beraberliği gösterme anlamında çok önemli olduğuna dikkat çeken, Cengiz Madencilik firmasının sahibi Cengiz Esendemir, “Ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak için, bizlerin rahat yaşaması için, yaz-kış, yağmur-çamur demeden kahramanca savaşan Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa moral vermek ve destek olmak amacıyla bir araya geldik. Sizlerin onlara katkı vermiş olmanız bizler için onur verici bir davranış. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizlerde şirket olarak Mehmetçiklerimize yardımda bulunduk. Bu dönem birlik ve beraberliğimiz göstermemiz için çok önemli. Allah Mehmetçiğimizin korusun” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir