KUTSO’DA ocak ayı meclis toplantısı yapıldı

1421

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıda, Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal konuk edildi.

Ünal, yaptığı çalışmalar ile öğrencilerden oluşan amatör oyuncularla sahne almış ve beğeni toplamış olan tiyatro gösterisine ilişkin bilgi paylaştı. Kütahya’nın eğitim ve kültür sanat çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral tarafından, tebrik plaketi takdim edildi.

Sunum ve takdimin ardından, Ocak ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan Aralık ayı faaliyet raporunu, KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu ise mali konulardaki gündem maddelerini sundu.

Meclisten bir ses gündeminde, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Harun Yurdagül, ülke ve dünya gündemine ilişkin ekonomik değerlendirmelerini, finans piyasalarına dair 2017 yılı gerçekleşme verileri ile 2018 yılı beklentilerini paylaştı.

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Ocak ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulması ile sona erdi.
KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir