Zeytin Dalı Harekatına Türk bayraklarıyla destek çağrısı

1057

Altıntaş Kaymakamlığı, ilçe halkından, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek olmak için harekat süresince bayraklarla destekte bulunmaları çağrısında bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bulundukları bölgenin cadde, sokak, ev ve işyerlerini Türk bayrakları ile donatmaları istendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere Zeytin Dalı Harekatı başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütlerinin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, Zeytin Dalı Harekatı başlatılmıştır. Harekatı yürüten şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak maksadıyla harekata Türk bayrakları ile destek olmak istiyoruz. Harekat süresince, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın hizmet verdikleri binaların, ilçemiz merkez ve köylerinde bulunan cadde, sokak, araç, ev ve işyerlerinin bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan Türk Bayraklarıyla donatılması amacıyla tüm Altıntaşlı hemşehrilerimizin hassasiyetini ve bu konuya ilişkin desteklerini bekliyoruz.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir