İnan vefatının 18. yılında anıldı

1177

Eğitim Bir-Sen’in kurucusu ve Kudüs şairi olarak bilinen Mehmet Akif İnan vefatının 18.yılında Kütahya’da anıldı.

Eğitim Bir-Sen Kütahya 1 nolu şube başkan yardımcısı Mehmet Zahid Behti’nin Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan program şube başkanı Fatih Köse’nin açılış konuşması ile devam etti.

Eğitim Bir-Sen Kütahya şubesi tarafından gerçekleştirilen anma programı,

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu üyesi eğitimci yazar Hıdır Yıldırım da İnan’ın duygu ve düşünce dünyası sunumunu yaptı.

Yıldırım, Mehmet Akif İnan’ın hayatından kesitler sunarak bir şair ve edebiyatçı olarak Akif İnan, bir öğretmen olarak Akif İnan ve bir sendikacı olarak Akif İnan’ı anlattı.

Diyanet Sen Kütahya Şube Başkan Yardımcısı Ülfet Balon’un Akif İnan ve diğer ahirete irtihal eden teşkilat mensupları adına okunan hatimlerin duasını yapmasının ardından günün anısına eğitimci-yazar Hıdır Yıldırım’a hediye takdimi ile program sona erdi.

Programa, Yıldırım’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, İŞKUR İl Müdürü Kamil Uçan, KYK İl Müdürü Feyzullah Gayret, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Catladan, milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, daire amirleri, Memur-Sen’e bağlı  şube başkanları, okul müdürleri ile öğretmenleri ve teşkilat mensupları katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir