‘Birlikten kuvvet doğar’

1316

MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım’ı cumartesi günü yapılacak 6. İl kongresine davet eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile olan hukuku ve diyaloğu her nasılsa bizim de Kütahya’da kıymetli kardeşimiz Ferhan Yıldırım beyefendiyle olan hukukumuz ve diyaloğumuz aynı olacaktır” dedi.

Kongre davetiyesini MHP il binasında Yıldırım’a takdim eden Çetinbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti 6. İl kongresine, MHP’nin tüm teşkilatlarının ve MHP’ye gönül vermiş herkesin davetli olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Yıldırım ile diyaloglarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli ile olan diyalogları ile aynı olacağını dile getiren Çetinbaş, şunları söyledi:

“Umuyorum ki bizlerin gerçekleştirdiği bu kongreler ve birlikte hareket etmemiz Kütahya’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olur. Şunu da ifade etmek isterim, Ferhan Yıldırım beyefendi ben gıyabından yıllardan beridir tanırım ve bilirim. Kütahya’nın evladıdır. Kütahya’ya yapılacak hizmetlerde veya Kütahya’ya yapacağımız hizmetlerde birbirimize sağlayacağımız katma değer ve faydanın bilincindeyim. AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile olan hukuku ve diyaloğu her nasılsa bizim de Kütahya’da kıymetli kardeşimiz Ferhan Yıldırım beyefendiyle olan hukukumuz ve diyaloğumuz aynı olacaktır. Cenabı Allah bizlere birlikte memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Birlikten kuvvet doğar.”

Davetinden dolayı Çetinbaş ve ekibine teşekkür eden Yıldırım da, “Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Türkiye olarak çok zor günlerden geçerken demokrasi şöleni yaşamaktayız. Cumartesi günü gerçekleşecek olan AK Parti İl Başkanlığı kongresinde Ali başkanımıza başarılar diliyorum. Ali başkan uzunca bir süredir bu vazifeyi yerine getirmekte. Bundan sonrası için de dualarımız ve Allah’ın yardımı kendisiyle olsun inşallah. Biz, ‘önce ülkem ve milletim, sonrasında partim’ diyen bir partinin mensuplarıyız. Dolayısıyla bu birliktelik ve beraberliği açıkçası oldukça önemsiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ‘Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır’ demiştir. Biz de bu doğrultuda Kütahya’da AK Parti İl Başkanımız Ali Çetinbaş ile birlikte üzerimize düşeni yapıp fedakar bir şekilde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir