Harika Güral ‘En’ler listesinde

3293

İş ve ekonomi dergisi Fortune Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin “40 Yaş Altı 40” listesini belirledi. Listede Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral 18’inci sırada yer aldı.

Fortune Türkiye dergisinin düzenli olarak her yıl yayınladığı ‘40 yaş altı 40’ Türkiye’nin en zengin genç liderleri listesine Kütahya’dan Harika Güral girdi.

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen listede yer alan Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral bu yıl listede 18’inci sırada yer aldı.

Dergi Harika Güral ile ilgili “Güral ailesinin 3’üncü kuşak temsilcisi Harika Güral, porselen, vitrifiye, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Güral Şirketler Grubu’nun büyüme planlarında öne çıkan isim. En büyük ihracatı İsveç’e gerçekleştiren şirketin en büyük müşterisi IKEA. Hilton’un dünyadaki dört büyük tedarikçisinden biri. Terra Rosa adı verilen renklendirilmiş Bone Porselen ile İtalya ve Fransa pazarında başarılı satış grafiği yakaladı. Turizmde Güral Premier Resorts ile müşteri portföyü çeşitlendirildi. Güral Premier Belek, dünyanın turizm dalının oscarı sayılan “World Luxury Award” ödülünün sahibi oldu. Bu ödülü daha önce Güral Premier Tekirova Oteli de almıştı. Güral’ın 2018 planlarında, turizmde yeni yatırımlar ve porselen işinde Avrupa’da ve farklı coğrafyalarda daha da büyümek var.” sözlerine yer verdi.

Güral ayrıca yine Fortune Türkiye dergisinin En Güçlü 50 İş Kadını sıralamasında da 33’üncü sırada yer alıyor. Harika Güral bu başarıları ile Kütahya’nın gururu olurken Kütahya’yı da her platformda başarı ile temsil ettiğini bir kez daha gösterdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir