Engellilerin bowling heyecanı

1227

Kütahya’da, hayırseverlerin desteğiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelliler bowling oynama heyecanı yaşadı.
Kentteki bir alış veriş merkezinde düzenlenen etkinliğe beş engelli derneğinden yaklaşık 120 engelli ve yakını katıldı.

Kentteki hayırseverlerin desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte engelliler arası bowling turnuvası düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte hayırseverler adına konuşan Kültür ve Turizm Bakanlığı çini sanatçılarından Nida Olçar, etkinliğin bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını belirten Olçar, “3 yıldır yapmış olduğumuz engellilerimizle buluşma etkinliğinin yenisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliğimizde engellilerimizin ve ailelerinin bir araya gelmelerine vesile oluyoruz. Burada onların güzel vakit geçirmeleri için gayret gösteriyoruz. Aslında her birimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olarak davranıyor ve yaşıyoruz.” diye konuştu.

Olçar, etkinliğe destek veren Güral Şirketler Gurubu Başkanı İsmet Güral’a, Sera AVM Müdürü Atakan Tahmas’a, işadamlarına, hayırseverlere ve AVM yetkililerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Turnuvaya katılan bazı engelliler ilk defa bowling oynama ve yarışma heyecanını bir arada yaşadı. Turnuva sonrası derece elde eden engellilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etkinlikte, turnuvada başarılı olan engellilere hediyelerini takdim eden TBMM Katip Üyesi, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, engelsiz bir yaşam temennisinde bulundu.

Yemek ikramının da yapıldığı etkinlik ‘Ayla’ filminin izlenmesinin ardından sona erdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir