Başkan Saraçoğlu’na ‘başarı’ ödülü

1205

Alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen ‘Altın İmza Başarı Ödülü’ne Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da layık görüldü.

Medya HD yayın kuruluşunun ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen Altın İmza Başarı Ödülü töreni Ankara’da bir otelde gerçekleşti.

Ödülü almaya hak kazanan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na ödülünü Medya HD Genel Yayın Yönetmeni ve Jüri Komite Başkanı Tayfun Canlı tarafından verildi. Altın İmza Başarı Ödülü’ne layık görülmesine teşekkür eden Başkan Saraçoğlu ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ ve diğer Sosyal sorumluluk projelerimizden ödül alsak da bizim için çini çok önemli. Çininin başkenti Kütahya’dan hepinize selamlar getirdik” dedi.

Kütahya çinisinin UNESCO yolculuğundan söz eden Saraçoğlu, şöyle konuştu: “Bizim yaklaşık 2 yıldır bir çalışmamız vardı. Bunun neticesinde UNESCO’da Çini dalında Yaratıcı Şehirler Ağına girmiş bulunmaktayız. Bu gurur Türkiye’nin, bu gurur Kütahya’nın. Türkiye de UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağında Gastronomi dalında sadece Gaziantep vardı. Bu sene yine Gastronomi dalında Hatay, tasarım dalında İstanbul ve Kütahya ile birlikte 4 Şehir olduk. Kütahya’mızın geleceği için çok önemli bir işe imza attık. Ben burada bulunan bütün konukları Şehrimize el sanatlarımızı görmeye, Sanatçılarımızın eserlerini görmeye hepinizi davet ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen ve gerçekleştirdiğimiz projeleri ödül ile süsleyen Medya HD ekibine teşekkür ederek yayın hayatında başarılar diliyorum.”

Medya HD yayın kuruluşunun düzenlemiş olduğu Altın İmza Başarı Ödüllerinde, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Türkiye Ampute Milli Takımı Teknik Adamı Uğur Özcan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Denizli Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Zonguldak Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ata Şehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bahçeşehir ve Uğur Okulları Kurucusu Murat Kahriman, Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Belediye Başkanlar Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır ve Kültür Bakanlığı Sanat Yönetmeni Necmettin Akben gibi birçok siyaset, sanat, spor dünyasından ismin ödül aldığı Medya HD Altın İmza Başarı Ödüllerinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ ve Sosyal sorumluluk projelerinden Altın İmza Başarı Ödülüne layık görüldü.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir