Yerli otomobil için 30 bin imza

1111

Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesini isteyen vatandaşlar tarafından şehrin en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi sevgi yolunda başlatılan imza kampanyasında 8 günde 30 bin imza toplandı. Hedefin 50 bin imza olduğu kampanya ay sonuna kadar devam edecek.

8 GÜNDE 30 BİN İMZA

‘Yerli Otomobil Kütahya’da Üretilsin’ imza kampanyası için Sevgi yolunda kurulan stantta 30 bin imza toplandı.

Ay sonuna kadar, gönüllüler tarafından il merkezi, ilçeler ve Avrupa’da kampanyaya devam edileceğini vurgulayan Kenan Uzman, “8 gün sonunda yaklaşık 30 bin imza toplandı. Cumartesi günü Sevgi yolundaki standımızı kaldırdık. Gönüllü arkadaşlarımız ilçe, mahalle ve işyerlerinde halen imza toplamaya devam ediyorlar. Sadece merkezde değil, Tavşanlı, Gediz, Emet, Simav ve tüm ilçelerimizde de imza toplanmaya devam edilecek. Kütahya seferber olmuş durumda. Ayrıca bu ayın 25’inde Almanya’da bir Kütahyalılar gecesi düzenlenecek. Onlarla da irtibata geçtik, Avrupa’daki Kütahyalılarda imza kampanyamıza destek verecekler” diye konuştu.

KAMPANYADA HEDEF 50 BİN İMZA

Kampanyayı ayın 30’una kadar sürdürmeyi planladıklarını vurgulayan Uzman, “50 binlere ulaşmayı hedefliyoruz. Change.org sitesi üzerinden başlatmış olduğumuz bir kampanyamız daha var. Orada da 3 binin üzerine çıktık. İmza atan atmayan tüm Kütahyalılara teşekkür ediyoruz. İnşallah memleketimiz için hayırlısı olur. Sivil bir grup olarak amacımız, Kütahya’mızın kalkınması için destek vermek. Tüm imzalarımız toplandıktan sonra bizzat kendimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a imzaları ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir