Başkan Saraçoğlu’ndan imza kampanyasına destek

1179

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Başkan Saraçoğlu, sosyal medyada oluşturulan bir grubun yöneticileri tarafından, kent merkezi Sevgi Yolu üzerinde açılan kampanya standını ziyaret etti.

Grubun yöneticisi Kenan Uzman ve diğer görevlileri tebrik eden Başkan Kamil Saraçoğlu, “Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesine talibiz. Zafer OSB’deki alanımızda yerli otomobil üretecek firmaya bütün imkânlarımızla destek olmaya hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Öncelikle yerli ve milli otomobili ülkemizin üretecek olması gerçekten bizi gururlandırdı, heyecanlandırdı. Bununla ilgili olarak yapılan üretim merkezlerinden birinin de Kütahya olması noktasında vatandaşlarımızı imza kampanyasına destek verdik. Kütahya’mızın gelişmesi, tarihi ve kültürel etkinliklerinin yanında sanayisinin de biraz daha ön plana çıkması Kütahya’yı istenilen noktaya getireceğini düşünüyoruz.” diye konuştu.

Kampanyaya bütün Kütahya’nın destek vermelerini istediklerini ifade eden Saraçoğlu, “ İşte biz bugün buradan sesleniyoruz ve talep ediyoruz. ‘Yerli Otomobil Kütahya’da üretilsin’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için açılan kampanyaya imza atarak destek verdi.
İmza kampanyasını başlatan Kenan Uzman ise Saraçoğlu’na destekleri için teşekkür ettiğini belirtti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir