MHP’den imza kampanyasına destek

1196

Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl ve Merkez İlçe Teşkilatından da destek geldi. Kütahya’nın her zaman yanında olduklarını belirten MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek, “Çakılacak her çivinin yanındayız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç ve il yönetimi Sevgi yolunda açılan ‘Yerli Otomobil Kütahya’da Üretilsin’ imza kampanyasına destek verdi.
Kenan Uzman tarafından bir süre önce sosyal medyada başlatılan çalışmayı da yakından takip ettiklerini söyleyen Ferhan Yıldırım, “Bizde MHP İl, ilçe ve Ülkü Ocakları teşkilatlarımızla birlikte kampanyanıza bir soluk olmak ve destek için ziyaret ettik. Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi Kütahyalılar için son derece önemli. Daha önceki basın açıklamamızda da yer verdiğimiz gibi, 81 il şuan yerli otomobili kapmak için mücadele ediyor. Biz MHP olarak bu memlekette koyulacak taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız. Çakılacak her çivinin arkasındayız, yanındayız. Nasıl Genel Merkezimiz iktidarın ve devletin yanındaysa bizde Kütahya’da herkesin yanındayız. Hep birlikte inşallah istediğimiz sonuca ulaşacağız” dedi. Kenan Uzman ise, “MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve il teşkilatı imza kampanyamıza destek verdiler. Bizim için çok önemli bir destek. Kendilerine bu destek için çok teşekkür ediyorum. Kütahya için yapılacak her işte, herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor” diye konuştu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir