Milletvekili Kavuncu gazetecilerle bir araya geldi

1214

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette Kütahya’nın gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Kavuncu, “Kütahya’nın kendine olan güvenini tekrar sağlaması ve birlikte hareket edebilmeyi öğrenmesi gerekiyor” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya Gazeteciler Cemiyetini Germiyan Sokağında bulunan konağında ziyaret etti. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Milletvekili Kavuncu’ya Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Kütahya’nın gündemindeki konulara dair önemli açıklamalarda da bulunan Kavuncu, toplumda negatif bir enerji yayma anlamında ciddi çalışmalar yapıldığını ifade ederek, “Kütahya’nın kendine olan güvenini tekrar sağlaması ve birlikte hareket edebilmeyi öğrenmesi gerekiyor” dedi.

‘KÜTAHYA’NIN BİRLİKTE HAREKET ETMESİ GEREK’

Kütahya’nın en büyük probleminin özgüven sorunu olduğunu söyleyen Milletvekili Vural Kavuncu, “Kütahya kendine güvenmiyor ve kendine inanmıyor. Bir takım şeyleri hayal etmek ve bunlara ulaşmak için birlikte çaba gösterme konusunda yeterli değil. Aynı zamanda toplumda da negatif bir enerjiyi yayma anlamında ciddi çalışmalar oluyor. Bu eksikleri kapatmak, görmemek ve yanlışları yok sayma anlamında değil. Yanlışlarımızı ve eksiklerimizi tartışalım ama var olanları ve değerlerimizi yok saymayalım. Kütahya’da şuan yapılan budur. Bugün gündem yerli otomotiv, dün başka bir şeydi, yarında başka bir konu olacak. Öncelikle Kütahya’nın kendine olan güveninin tekrar sağlanması ve birlikte hareket edebilmeyi öğrenmesi gerekiyor. Eksik ve yanlışları cesur bir şekilde ortaya koyup, çözüm yollarını birlikte araması lazım. Ancak eksik ve yanlışları ortaya koyarken de, doğruları ve güzellikleri de aynı cesurlukla ortaya koyabilmelidir. Sadece bir olumsuzluk üzerinden prim yapmaya çalışmak doğru bir davranış değil. Zannetmeyin ki, çevremizdeki illerde veya başka illerde hiçbir sorun yok. Kütahya’da on işten sekizini dokuzunu doğru ve güzel yapmışsınız ama bir tane işte aksama var. Bunu tartışalım ama yapılan doğruların önüne koymayalım” diye konuştu.

‘ÖZEL KÜTAHYA HASTANESİ GÜN SAYIYOR’

Şehir Hastanesi’nde hafriyat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kavuncu, eski Kent Hastanesi binasında hizmete açılacak olan Özel Kütahya Hastanesi hakkında da bilgiler verdi. Kavuncu, “Özel Kütahya Hastanesi de açılış için gün sayıyor. Firma tarafından kaliteyi artırmak için ciddi miktarda bir yatırım yapılmış. Aynı zamanda, Evliya Çelebi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin de ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Yenileme çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Türkiye’de sağlık turizmi anlamında da yeni bir dönem başlıyor. Evliya Çelebi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi de dahil olmak üzere tıbbi uygulamalar, fizik tedavi, termal alanlarındaki tesislerimiz uluslararası sağlık turizmi belgesi alacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz dünya standartlarında ve hazır” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kavuncu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir