‘Zafer OSB’de doğalgaz hattı çalışmaları başladı’

1413

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Zafer Organize Sanayi Bölgesi için doğalgaz hattı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Nazlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya’nın gündemine ilişkin konuları değerlendirdi. Kent gündemindeki yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi kon usu ve Zafer OSB konusunda açıklama yapan Nazlı, şunları kaydetti: “Kamuoyunda konuya hakim olanlar kadar bilgisi olmayanlar tarafından da açıklamalar yapıldığını görüyoruz. Önemli ve yoğun bir çalışmayla, çok önemli engelleri aştık. Organize Sanayi Bölgesi kurmak hiçte kolay değil. Zafer OSB’nin altyapı problemi için bakanımız Lütfi Elvan’a ziyarette bulunduk. Bakanımız gerekli desteği vereceğini ifade etti.

Bununla da kalmadık, Ahmet Tan vekilimizle birlikte görüşmenin bir gün sonrası, Teknoloji Bakanlığı ve BOTAŞ Genel Müdürlüğü’ne ziyarette bulunup, toplantılar yaptık. Hiç kimse Zafer OSB’de doğalgaz sorunu var demesin. Doğalgaz hattı çalışmaları şu an başladı. Çok büyük bir maliyet tutmayacak.
Bölgenin gerekli alt yapı çalışmalarının başladığını düşünürsek, yatırımcılarında inşaat safhasının tamamlanmasıyla aynı anda doğalgazı verebileceğiz.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir