İsmet Güral’dan yerli otomobil kampanyasına destek

1455

Güral Şirketler Grubu Başkanı İsmet Güral yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi. Güral Kütahya’nın geleceği için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi.

Güral Şirketler Grubu Başkanı İsmet Güral, yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesini isteyen vatandaşlar tarafından başlatılan imza kampanyasına destek vermek amacıyla oğlu Sami Güral ile birlikte Sevgi Yolundaki standı ziyaret etti.

Kampanyaya imza atarak destek veren Güral, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Kütahya genelinde son yıllarda gerekli atılımı belki de yapamadık. Ama bundan sonra yapmayacağımız anlamına gelmez. Biz bu atılımları yapmalı ve destek olmalıyız. Payıma ne düşüyorsa Kütahya’mız için yapmaya hazırım. Bizden sonra gelecek olan kuşaklarımıza iş imkanı hazırlamamız lazım. Bazı şeyleri bizlerin yapması lazım. Bunun içinde çalışmaya devam edeceğiz. Benim çocuklarım işlerinin başında ama ben yine işime gidiyorum. Kütahya için ülkem için çalışmaya devam ediyorum. Bizden sonraki çocuklar için biz büyükler geleceğimiz olan gençlerimize bu gibi imkanları hazırlamak zorundayız. Kendi çocuklarıma, aidiyetlerini ve topraklarını bırakmaması yönünde tavsiyelerde bulunuyorum. Kütahya’mız ile ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursak, her konuda çok daha başarılı oluruz. Dünyada Türkiye, Türkiye’de ise Kütahya.”

Kampanyayı yürüten grup adına konuşan Kenan Uzman da Güral’ın kampanyaya desteğinin önemli olduğuna işaret ederek desteğinden dolayı Güral’a teşekkür etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir