Kalite Şöleni’nde NG rüzgarı

1111

NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinin katıldığı Eskişehir Kalite Şöleni’nde tecrübelerini paylaştı.

Eskişehir Ticaret Odası, Demirdöküm, Ford Otosan ve TEİ’nin resmi sponsorluğunda düzenlenen 16. Eskişehir Kalite Şöleni Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Türkiye’nin en önemli şirketlerinin yöneticilerinin katıldığı Kalite Şöleni’nde NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli panelist olarak yer aldı.

Açılış konuşmalarının ardından Kalite Şöleninde ilk oturum olan ‘Sürdürülebilir Başarı’ konulu panele konuşmacı olarak katılan NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, tecrübelerini paylaştı. Oturumun ardından Sema Güral Sürmeli’ye plaket takdim edildi. Sürmeli yaptığı açıklamada, “Eskişehir KALDER’in ev sahipliğinde yapılan kalite şöleninde ilk oturumunun konuşmacısı bendim. Prof. Dr. Barış Baraz sordu, ben yanıtladım. Sanırım keyifli bir söyleşi oldu. Tüm organizasyon komitesine ve katılımcılara teşekkür ederim” diye konuştu.

Şölende ayrıca, “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Başarıyı Ödülle Taçlandıranlar”, “Endüstri 4.0” başlıklarında oturumlar gerçekleştirilirken, şirket yöneticileri katılımcılarla deneyimlerini paylaştı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir