‘Mutlu anne, mutlu aile” konferansı

1244

Kütahya Belediyesinin sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamında ‘Mutlu anne, mutlu aile” konferansı düzenlendi.

Belediye Kültür Sarayı Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz katıldı.

Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz, ailede huzurun önemine işaret ederek, “Bu günkü ülkelerin, memleketlerin, toplumların en büyük tehlikesi nedir dersek, çoğunuz deprem, yangın, sel felaketleri dersiniz. Bu felaketlerin yaralarını üç beş senede çözebilirsiniz. Oysa en büyük tehlike yuvalardaki huzursuzluklar neticesinde boşanmaların artmasıdır. Sağlıklı ve huzurlu bir aile hayatı yaşamak istiyorsak, eğer, bir hata söz konusu olduğunda eşler bir birini suçlamamalı. İkisi de hatasını kabul etmelidir, insanı insan yapan bu tavırdır” diye konuştu.

Seminer sonrası Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu önderliğinde yürütülen kültür sanat faaliyetlerine 2017-2018 Kültür Sanat sezonunda da her ay düzenli olarak devam edeceklerini belirtti.

Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Ertaş, daha sonra günün anısına Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz’a çini tabak hediye etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir