Yeni bir hizmet binası daha tamamlandı

1127

2016 yılında temeli atılan Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binasında sona gelindi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü olarak da kullanılacak olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu, son durum hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Nayir’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Koyak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan ile İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.

5 bin 870 m2 alana inşa edilen ve 4 milyon 554 bin TL’ye mal olan hizmet binasının planlanan Aralık ayından önce tamamlandığını ve yaklaşık 15 gün içerisinde hizmete sunulacağını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kütahya’ya güzel bir hizmet binası kazandıracağız inşallah. Dezavantajlı gruplara hizmet eden bir binanın güzel olması, burada yapılacak çalışmalardan en üst derecede istifade edebilmeleri bizler için önemli” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasına taşınmasının ardından mevcut binada Kütahya İl Müftülüğünün hizmet vereceği bildirildi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir