Kütahya’daki yetimler piknikte buluştu

1207

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesiyle kentteki yetimleri piknikte buluşturdu.

Kent Ormanı mesire alanındaki pikniğe katılan yaklaşık 80 yetim çocuk, İHH gönüllüsü ağabey ve ablalarıyla gönüllerince eğlendi.

Dernek Başkanı Mustafa Yenipazar, yaptığı açıklamada, İHH olarak kentteki yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar tertiplediklerini söyledi.

Yetimleri aileleriyle birlikte piknikte bir araya getirdiklerini aktaran Yenipazar, şunları kaydetti: “Yetim Gülerse Dünya Güler’ projesiyle yetim kardeşlerimizle piknikte buluştuk. Pikniğimize, 80 civarındaki yetim çocuğumuz ailesiyle birlikte katıldı. Amacımız çocuklarımıza hoşça vakit geçirtmek. Pikniğimize katılan ailelere yemek ikramımız oldu, kardeşlerimizle çeşitli oyunlarımız oldu. Çuval oyunları, ip çekme gibi çocukları eğlendirecek farklı oyunlar tertip ettik. İHH gönüllüsü arkadaşlarımız da çocuklarımızla tek tek ilgilenerek güzel bir gün geçirmelerine yardımcı oldular. İnşallah bu etkinliğimizle amacımıza ulaşmışızdır.”

Gerçekleştirilen etkinlik, sunulan ikramlardan sonra çocuklarla oynanan oyunların ardından sona erdi.

Etkinliğe, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, İHH gönüllüleri, çocuklar ile aileleri katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir