Kütahya’dan Van’a kitap yolculuğu

1644

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Van’ın İpekyolu ilçesinde kurulacak olan kütüphane için vatandaşlardan destek istedi. Kütahya’dan Van İpekyolu’na kütüphane kurduklarını belirten Nazlı, “Batıdan Doğuya kitap yolculuğu başlıyor. Bir kitapla sen de ortak ol” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Van İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk’ün himayesinde Van’ın İpekyolu İlçesinde kütüphane kurulması için kampanya başlatıldı. Kütüphane ile ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki gençlere umut olunacağını, bu konuda Kütahyalılardan destek beklediklerini dile getiren Nazlı, “Kütahya’dan Van İpekyolu’na kütüphane kuruyoruz. Batıdan Doğuya kitap yolculuğu başlıyor. Bir kitapla sen de ortak ol” diye konuştu.

Başlatılan kütüphane kampanyasına desteklerinden dolayı Milletvekili Şükrü Nazlı’ya teşekkür eden Kampanya Koordinatörü Yusuf İşler, “İnşallah kampanyamız sonunda Şükrü Nazlı ve beraberinde getirecek olduğu öğrenciler ile Van İpekyolu’nda törenle kütüphanemizin açılışını yapacağız. Bizler için gurur verici olan bu durumun inşallah diğer Doğu ve Güneydoğu illerimize de hızla yayılacağına inanıyoruz. Allah vekilimizden razı olsun” dedi.

Kurulacak olan kütüphane için yapılan yardımlar öncelikle Van İpekyolu Kaymakamlığı’nda toplanacak. Nazlı, toplanılan kitaplar yeterli sayıya ulaştığında Van’a giderek, burada İpekyolu Kütüphanesinin açılışını yapacak.
12:32




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir