Hastane bahçeleri ağaçlandırılıyor

1226

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal amaçlı ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde sağlık hizmeti veren en önemli kuruluşlardan olan hastane bahçeleri de yeşille süsleniyor.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Domaniç İlçe Hastanesi bahçesi, dikilen fidanlarla bambaşka bir çehreye büründü.

Devlet Hastanesinin çevre güzelliğini artırmak, hasta ve hasta yakınlarının göz estetiğine hitap etmek amacıyla 800 adet Sedir fidanı hastane bahçesine dikildi.

Domaniç İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Arı, Domaniç Orman İşletme Müdürlüğünce yapılan bu ağaçlandırma çalışmasının memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü personeline ve Tıraz Köyü’nden fidan dikimine katılan kadınlara teşekkür etti.

Domaniç’e ve Domaniç İlçe Hastanesine farklı ve daha güzel bir görüntü kazandırılması amacı ile Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan fidan dikim çalışması ile yetişecek ağaçların, Domaniç coğrafyasına ve iklimine ayrı bir zenginlik kazandıracağı düşünülen proje vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Dikim çalışmaları Tıraz Köyünden ev hanımı kadınların katılımıyla gerçekleştirildi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir