’15 Temmuz’da Bende Nöbetteyim’ paylaşımı

2133

Kütahya’da vatandaşlar, 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden demokrasi nöbeti çağrısı yapacağı haberlerinin ardından sosyal paylaşım sitelerindeki profil fotoğraflarını, ’15 Temmuz’da bende nöbetteyim’ çerçevesiyle süslüyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da çok sayıdaki vatandaş, 15 Temmuz’a sayılı günler kala, sosyal medyadaki hesaplarında yer alan profil fotoğraflarıyla 15 Temmuz’da demokrasi nöbetine katılacağını duyuruyor.

Hain darbe girişimin 1’inci yıldönümünde hainlere olan tepkilerini göstereceklerini dile getiren vatandaşlar, “Darbe girişimin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen hainlerin yaptıklarına karşı öfkemiz dinmiş değil. Gözaltı ve tutukluların hak ettiği cezalara çarptırılmasını istiyoruz. Bizler nasıl ki geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara inip vatanımıza sahip çıktıysak bu yıl da yine 15 Temmuz günü meydanlarda olacağız” diye konuştu.

Öte yandan, çok sayıdaki vatandaşın yanı sıra bazı ilçe belediye başkanları da aynı çerçeve ile profil fotoğraflarını süsledi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir