Aynı günde 4 iftar sofrası

1274

Kütahya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları devam ederken Başkan Kamil Saraçoğlu’nun aynı gün birkaç iftar sofrasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmesi dikkat çekiyor.

Belediyenin mahallelerde düzenlediği iftar programlarına mahalle sakinleri yoğun katılım gösteriyor. Vatandaşlarla bir araya gelmek için iftar programlarını değerlendiren Başkan Saraçoğlu, vatandaşlar hasbihal ediyor.

Hafta sonu İkizhüyük, Zığra ve Alayunt Mahallelerinde düzenlenen iftar programlarına katılan Saraçoğlu, mahalle iftarlarının ardından da bazı sivil toplum kuruluşlarının davetlerine de katılmaya özen gösteriyor.

Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. İftarınız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Rabbim iftarlarınızı kabul etsin. İftar sofralarımıza katılan İkizhüyük, Zığra ve Alayunt Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum” dedi.

İftar programlarına Saraçoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli ile mahalle muhtarları da katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir