Vali Nayir huzurevi sakinleri ile iftar yaptı

1314

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla iftar yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Çocuk Evleri Sitesi bahçesinde düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir’in yanı sıra Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile eşi Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Hatice Gören, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Gedik, Kütahya Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kadir Ergani, huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar katıldı.

Masaları gezen Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir huzurevi sakinleri ve çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocukların ilahiler okuyup dualar ettiği iftar programı keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yaşlılar ve çocuklar Vali Nayir ile eşi Münevver Nayir’e sarılarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Huzurevi sakinleri ve çocukların her zaman yanında olduklarını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, Ramazan Ayı’nın sağlık ve huzur içerisinde geçmesini diledi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir