Oda başkanlarından cemiyete ziyaret

1392

Kütahya Esnaf ve Sanatları Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Kütahya Fotoğrafçılar Çiniciler Ve El Sanatları Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadık Erilbaylı ve Kütahya Terziler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Durmuş, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, konağını ziyaret etti.

İftar sonrası yapılan ziyarette Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim ve üyeler yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette ‘Kütahya adına ne yapılabilir?’ sorusunun cevabı arandı.

Kütahya’nın bir adım daha ileriye gitmesini istediklerini ve bunun için de üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını dile getiren oda başkanları basın mensupları bu noktada ortak hareket edilebileceğini söylediler.

Kütahya Esnaf ve Sanatları Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Yiğit temsil ettiği esnaf camiası adına basına olan desteği ellerinden geldiğince verdiklerini belirterek Erkan Sağlam ve yeni yönetme başarılar diledi.

Kütahya’nın tarihi bir sokağında, Kütahya basınına yakışan bir konakta olmalarının Kütahya basını ve Kütahya adına güzel bir adım olduğunu da ifade eden oda başkanları her konuda olduğu gibi yerel medyada da birlikteliğin oldukça önemli olduğunu, bunu sağlayan Kütahya Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

Cemiyet Başkanı Sağlam ise esnaf camiası ile el ele olduklarını ve birlikte Kütahya adına güzel projelere imza atmak istediklerini kaydettiği konuşmasında ziyaretlerinden dolayı oda başkanlarına teşekkür etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir