Ormancılar iftarda bir araya geldi

1372

Ramazan ayı ile bütünleşen ve birlik, beraberlik duygusunun yaşandığı iftar yemeği Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bölge Lokalinde düzenlendi.

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen iftar yemeği ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli ile emekli olan personelin de bir araya gelmesi sağlandı.

Düzenlenen iftar yemeğine Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürü’nün yanı sıra emekli olan eski Bölge Müdürlerinden Hürdoğan Çelik, Hüseyin Özüak, emekli olan Şube Müdürleri, müfettiş ve personel katıldı. Yaklaşık 120 kişinin katıldığı iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Bölge Müdürü Adnan Kayım yaptığı kısa konuşmada; “Ben öncelikle bu güzel iftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Böyle güzel bir Ramazan akşamında, sizlerle birlikte aynı sofrada buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu mübarek ayın ve günlerin hürmetine herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum” dedi.

Ramazan’ın birlikte yapılan iftarlar ile daha güzel yaşandığını ifade eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli de düzenlenen yemeğe teşekkür ederek, iyi dilek ve temennilerini ilettiler.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir