MHP’de Türker yeniden aday

1591

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, Pazar günü yapılacak olan genel kurulda, MHP Kütahya il başkanlığı görevine tekrar aday olduğunu açıkladı.

21 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 13.00’de Hezar Dinari Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 12. Olağan Genel Kurulu’nda, MHP yeni il başkanını seçecek. Kongrede, tekrar aday olduğunu açıklayan Mehmet Ali Türker, 1 Şubat 2015 tarihinden bu yana il başkanlığı görevini en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterdiklerini belirterek, “Bana teslim edilen bayrağı en iyi şekilde temsil etmek için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. İki yılı aşan bu süre içerisinde 7 Haziran ve 1 Kasım milletvekili seçimi, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi, Yine 16 Nisan’da yapılan referandum gerçekleşti. 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimine karşı Genel Başkanımızın ilkeli duruşu ve tutumu Türk Milleti tarafından takdirle karşılanmıştır. Yine 16 Nisan 2017 tarihinde Anayasa değişikliği ile yapılan referandumda “Ülkem için evet, Millet için evet, Türklük için evet” prensibiyle Anayasa değişikliği oylamasına destek verdik. İl Başkanlığında edindiğim deneyim ve tecrübelerimi ülkü davası yolunda hayata geçirmek istiyorum. Ayrıca Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e yol arkadaşı olmak için 21 Mayıs 2017 Pazar Günü saat 13.00’de Hezar Dinari Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak olan partimizin 12. Olağan Genel Kurulunda İl Başkanlığına aday olacağımı kamuoyuna saygıyla arz ederim. Genel kurulumuzun ülkemize, milletimize ve Kütahya’mıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Kütahyalı hemşerilerimi Genel kurulumuza davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Türker düzenlediği basın toplantısında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kutlayarak, “19 Mayıs 1919 Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanılmaktadır. Atatürk Milli Mücadele sıralarında Türk Milletini ileri götürecek olanların genç fikirler olduğunu görmüştü bu nedenle de “Gençlik” kavramı Atatürk için ayrı bir önem taşımaktadır.

MHP İl Binasında düzenlenen basın toplantısına, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir