DPÜ Futsal takımı süper ligde

2319

Dumlupınar Üniversitesi Bayan Futsal takımı başarısını taçlandırarak Üniversiteler Futsal Süper lige yükseldi.

Kurulduğu günden bugüne dek mücadele ettiği her statüde müthiş bir başarı çizgisi yakalayan Bayan Futsal Takımı Malatya İnönü Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Giresun Üniversitesinin de katılımlarıyla Balıkesir’de yapılan play off maçları sonunda süperlig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Takım Antrenörü ve Beden Eğitimi Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mihri Barış Karavelioğlu yaptığı açıklama da “ Futsal Takımımız başarıları, disiplinli çalışmaları ve ekip ruhu inancıyla yıllardır taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bir ekip. Branşımızda ülkemizin en iyi üniversite takımlarından birine sahibiz. Sportif başarı ile birlikte spor ahlakı anlamında da örnek sporcular yetiştirmeyi hedefliyor, Süperlig’de güzel başarılara imza atmayı istiyoruz. ” ifadelerini kullandı

Kupa töreninde sevinçli ve mutlu olduklarını ifade eden takım sporcuları ise Kütahya’yı ve Dumlupınar Üniversitesini başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir