ŞİMŞEKTE UMUTLAR SÜRÜYOR

1515

Kütahyaspor kendi sahasında çıktığı Tekirdağspor karşılaşmasında 2-1 galip ayrıldı. Alınan galibiyetle Kütahyaspor ligde kalma umudunu sürdürmüş oldu.
İLK YARI 1-0 GALİP
Dumlupınar stadında temsilcimiz Kütahyaspor karşılaşmaya oldukça istekli başladı. Dakikalar henüz 13’ü gösterirken Kütahyasporlu Yener Şerif Boz, Emre’den aldığı topu, kaleci ile karşı karşıya kalarak sert bir vuruşlar ağlarla buluşturdu. Kazanmak için sahaya çıkan ve ilk dakikalarda bu isteğini oyunlarına yansıtan Kütahyasporlu oyuncular bu golle 1-0 öne geçmenin mutluluğunu yaşarken stadı dolduran taraftarlar da bu sevince ortak oldu. Gol arayışını sürdüren her iki takımda umduğunu bulamadı ve ilk yarı Kütahyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
GOL YİNE 90+ DA GELDİ
Her iki takım da ikinci yarıda daha hırslı bir şekilde çıktı. Karşılıklı ataklar geliştiren takımlar yakaladıkları pozisyonları gole çevirmek için uğraştı. Dakikalar 69’u gösterirken Kütahyasporlu Abdülkerim’in pasında Oğuzhan kaleye vurdu ve skoru 2-0 yaptı. 2-0’lık skorun ardından Tekirdağsporlu oyuncular golü bulmak için yoğun çaba içerisine girdi. Ancak bir türlü gol sesi çıkmadı. Dakikalar 90+3’ü gösterirken penaltı kazanan Tekirdağ sporun gol ümidi yeşerdi. Tekirdağsporlu Mehmet Fırat 90+3’üncü dakikada penaltıda golü atarak skoru 2-1 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR:
Dakika 8: Derviş Hüseyin ceza sahasında sert vurdu kaleci kurtardı, dönen topu defans uzaklaştırdı.
Dakika 14: Yener Şerif Gol. Orta sahadan hızlı çıkan Kütahyaspor’da Emre topu araya harika attı. Pası karşılayan Yener Şerif Boz kaleci ile karşı karşıya kalarak golü attı.
Dakika 33: Kütahyaspor atağında Serkan pasında Aykut vurdu golü attı, ancak ofsayt nedeniyle sayılmadı.
Dakika 40: Tekirdağ ceza sahası çizgisinden serbest vuruş kullandı. Arka direğe yapılan ortada Kütahyaspor defansı uzaklaştırdı.
Dakika 50: Tekirdağ atağında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top direkten oyun alanına döndü
Dakika 68: Kutahyaspor sahasından hızlı çıktı. Abdülkerim pasında Oğuzhan kaleci yine geçti ve skoru 2-0 yaptı.
Dakika 75: Tekirdağlı 6 forma numaralı futbolcunun vuruşu top dışarıya gitti
Dakika 77: Ömer Faruk Boz yaklaşık 40 metreden vurdu ve top direğin dibinden dışarı gitti.
Dakika: 90+3: Kütahyaspor adeta 90+ geleneğini sürdürdü. Tekirdağsporlu Mehmet Fırat 90+3’üncü dakikada penaltıda golü atarak skoru 2-1 yaptı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir