Vali Nayir TÜGVA heyetini kabul etti

1381

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

“ÇALIŞMALARIMIZ UZUN VADELİ”

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Valileri çalışmaların hamisi olarak gördüklerini belirten Emanet, “Biz bizden sonra gelen nesilleri yetiştiremezsek bütün mücadelemiz boşa gider. Çalışmalarımız kısa vadeli değil, uzun vadeli. Biz sadece yurt meselesiyle değil, ortaokullarda, liselerde teşkilatlanarak her gence ulaşma gayretindeyiz. Bu vatan ve millet için çalışacak, değerlerini özümsemiş, milli ve manevi duygularla yoğrulmuş gençlerimize ulaşmalıyız. Vakıf olarak kamu aklıyla uyum ve işbirliği içerisinde olmamız gerekiyor. Devletimizin çizdiği çizgiler doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yüzden gittiğimiz her yerde ilk olarak valilerimizi ziyaret ediyoruz. Gençler hızlı koşar; dışardan birinin görüp uyarması, düzeltmesi, yol göstermesi lazım. Biz valilerimizi çalışmalarımızın hamisi olarak görüyoruz” dedi.

“TÜGVA GÜZEL ÖRNEKLERDEN BİRİ”

Sorumlulukların en iyi şekilde yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Devletiyle, milletiyle sıkıntı yaşamayan bir yapının oluşturulması lazım. Bu noktada TÜGVA güzel örneklerden biri. Bu süreç içerisinde almış olduğunuz sorumluluğu, size devredilen yerleri de en iyi şekilde kullanıp örnek olmak lazım. Buna ihtiyaç var. İlimiz 56 bin civarı öğrencisiyle bir üniversite şehri olma yolunda ilerliyor. Bir taraftan devlet KYK’larla boşluğu dolduruyor, diğer taraftan vakıflarımız da buna uygun bir faaliyet içerisinde. Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın okudukları okullar kadar kaldıkları yurtlar da karakterlerinin oluşmasında önemli rol oynuyor. Bize düşen görevi yaparsak sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz. Gelecekten ümitliyiz. Çıtayı da yüksek tutmak, aza razı olmamak lazım” diye konuştu.

Vali Nayir’in makamındaki ziyarette TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu ile TÜGVA Kütahya Şube Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı da hazır bulundu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir